Paloilmoitinhoitajan kurssi 
http://www.spek.fi/Suomeksi/Koulutus/Yritykset-ja-laitokset
 

Kohderyhmä: Paloilmoittimien vastuuhenkilöt, hoitajat ja sijaiset sekä paloilmoittimella varustetussa kiinteistössä toimivat henkilöt

Kiinteistön paloilmoittimella tulee olla nimettynä paloilmoitinhoitaja, joka tehtäviin kuuluu kunnossapito-ohjelman läpivienti ml. kuukausikoe. Kurssia suositellaan myös kiinteistön haltijalle tai siellä toimiville henkilölle, jotta he osaavat käyttäytyä paloilmoittimen hälyttäessä.

 

Paloilmoittimen hoitajien kurssilla opetetaan paloilmoittimen toimintaperiaatteita ja miksi ilmoitin on rakennettu sekä opitaan ymmärtämään, kuinka erheelliset ilmoitukset syntyvät ja miten ne voidaan välttää.

 Paloilmoittimen hoitajakurssi, Kouvola.
 

 Sprinkleri- ja vesisumulaitteiston hoitajakurssi, Kouvola
 

Ilmoittautuminen kursseille alla olevasta linkistä

https://koulutus.spek.fi/

 

Haluamme järjestää tilaisuuksia, jotka ovat turvallisia myös korona-pandemian aikana. Tässä tapahtumassa erityisjärjestelyt ovat mm.

 noudatamme 1,5 metrin turvavälejä ja käytössämme on reilun kokoinen opetustila,

  • osallistujamäärä on rajattu max 20 hlöä,
  • kouluttajana toimii paikallinen henkilö,
  • olemme varanneet halukkaille kasvosuojia,
  • opetus- ja wc-tilojen hygieniaan on kiinnitetty erityistä huomiota,
  • käsien pesu suoritetaan saapuessasi, ennen ja jälkeen kahvien sekä ruokailujen,
  • järjestämme oman ruokailun ja kahvituksen ryhmälle, emme käytä yleisiä buffeepöytiä sekä
  • käsidesit ovat aina saatavilla.

 

Jos tunnet itsesi kipeäksi tai olet matkustanut hallituksen määrittelemissä korkean riskin maissa 14 vrk aikana tai on pienikin epäilys, että olet altistunut tarttuvalle taudille, et voi osallistua tapahtumaan. Varmistamme tämän jokaiselta osallistujalta kyselyllä ennen tapahtumaa.

 

Arvioimme tilanteen aina ennen tapahtumaa paikallisesti ja tapahtumakohtaisesti. Varaudu, että tapahtuma voidaan joutua siirtämään tai peruuttamaan lyhyelläkin varoitusajalla.