Alkusammutuskoulutus sekä AS-1 koulutus

Tulipalon syttymisestä palovaroitin varoittaa noin minuutin kuluessa. Viiden minuutin kuluttua huoneessa tapahtuu yleissyttyminen ja kuusi minuuttia syttymisestä huone on palanut täysin. Tulipalotilanteessa vain omat toimet ratkaisevat. Aikaa toimia on vain 2-3 minuuttia palon syttymisestä. Palokunta tulee onnettomuuden uhrien kannalta valitettavasti usein myöhässä.

Työpaikka on yhtä turvallinen kuin sen heikoin lenkki. Alkusammutuskoulutuksessa saat riittävät taidot palonalkujen sammuttamiseen. Voit ehkäistä tulipalon aiheuttamat vahingot tai vähentää niitä merkittävästi. Tehokas alkusammutus on kansalaistaito, jota kuka tahansa voi tarvita kotona, loma-asunnolla, töissä tai vaikkapa liikenteessä. Säädöstenkin mukaan onnettomuustilanteessa jokaisen velvollisuus on kykyjensä mukaan ryhtyä pelastustoimenpiteisiin.

Alkusammutuskoulutus koostuu teoriaosuudesta sekä sammutuspeitteen ja käsisammuttimen käyttöharjoituksista. Koulutuksessa jokainen pääsee harjoittelemaan sammuttimen käyttöä asiantuntijan opastuksella turvallisesti.  Koulutus opettaa myös tunnistamaan tulipalovaaran aiheuttajia ja ehkäisemään vaaratilanteita.

Järjestämme ryhmille alkusammutuskoulutuksia. Ryhmässä voi olla korkeintaan 15 koulutettavaa. Tarvittaessa voimme käyttää useita kouluttajia tai jakaa harjoituksen eri ajankohdille, jolloin koulutettavia voi olla enemmän.  

Järjestämme myös AS-1 koulutuksia, jotka sisältävät lisäksi AS-1 kortin todistukseksi käydystä koulutuksesta.

Olemme perinteinen ja kokenut alkussammutuskoulutuksien järjestäjä. Kaikki kouluttajamme ovat pelastusalan erityisosaajia ja kokeneita kouluttajia.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt: Toiminnanjohtaja Veli-Matti Aaltonen 044 366 0215, Email: veli-matti.aaltonen(@)kaspeli.fi